GRØNNSAKSSUPPE MED PØLSEBITER

Denne suppen kan varieres i det uendelige, avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker. Den kan serveres som den er, med litt godt brød og revet ost på toppen. Den passer også godt ved siden av pannekaker.


En god og enkel hverdagsmiddag…

4 porsjoner
Ingredienser:
1 liter vann
1 buljongterning
3 poteter
2 store gulrøtter
3 skiver (ca 100 gram) sellerirot eller kålrot
½ purreløk, i skiver
2 dl frosne grønne erter
2 kjøttpølser, i terninger
Salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Vask, skrell og kutt grønnsakene i passe biter.
  2. Kok opp vann med buljongterningen.
  3. Fjern skinnet fra pølsene og kutt i terninger.
  4. Ha grønnsakene, foruten ertene, i den kokende kraften og la koke i ca 5 minutter.
  5. Tilsett pølsebitene og ertene og la suppen trekke videre i ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
  6. Serveres rykende varm med litt godt tilbehør.

 

Håper det smaker!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg