Denne suppen kan varieres i det uendelige, avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker. Den kan serveres som den er, med litt godt brød og revet ost på toppen. Den passer også godt ved siden av pannekaker.
En god og enkel hverdagsmiddag…
4 porsjoner
Ingredienser:
1 liter vann
1 buljongterning
3 poteter
2 store gulrøtter
3 skiver (ca 100 gram) sellerirot eller kålrot
½ purreløk, i skiver
2 dl frosne grønne erter
2 kjøttpølser, i terninger
Salt og pepper
Slik gjør du:
- Vask, skrell og kutt grønnsakene i passe biter.
- Kok opp vann med buljongterningen.
- Fjern skinnet fra pølsene og kutt i terninger.
- Ha grønnsakene, foruten ertene, i den kokende kraften og la koke i ca 5 minutter.
- Tilsett pølsebitene og ertene og la suppen trekke videre i ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Serveres rykende varm med litt godt tilbehør.
Håper det smaker!
2 kommentarer
ser kjempe god ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk, takk. Godt og enkelt 🙂