ASIATISK KYLLINGSUPPE

Denne suppa er lett og smaksrik. Styrken kan varieres etter hvor mye karripasta man tilsetter. Typen grønnsaker kan også varieres etter hva man har i kjøleskapet. Kokt ris kan serveres ved siden av for å få den mer mettende, eller godt brød. Suppa er glutenfri.  


 

Ingredienser:
3-5 ss grønn karripasta
4 ss olje 
1 boks kokosmelk
6 dl kyllingkraft eller hønsebuljong
500 g kyllingfilet, i strimler
1 boks minimais
1 boks vannkastanjer
1/2 rød paprika
En liten bit chili
100 g brokkoli
1-2 ss asiatisk fiskesaus
Saften av 1/2 lime
Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær kyllingen i små biter, hakk chili, skjær paprika i tynne strimler, skjær brokkolien i små buketter, og del minimaisene.
  2. Varm opp oljen i en kjele, og fres karripastaen raskt på middels temperatur. Tilsett kokosmelk og buljong, og la det småkoke et par minutter.
  3. Tilsett kyllingbitene, minimais, vannkastanjer, chili, brokkoli og paprika. La suppa stå og trekke i noen minutter til kyllingen er ferdig. 
  4. Smak til med fiskesaus, lime, salt og pepper. Suppa må ikke koke etter at dette er tilsatt. 

Server gjerne med kokt ris for å få suppa mer mettende eller ferskt brød. Oppskrift på fransk stilkbrød finner du her

Suppa er i utgangspunktet glutenfri, men sjekk for sikkerhets skyld innholdsfortegnelsen i karripastaen og fiskesausen.

Vel bekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg