WALDORFSALAT

Denne salaten fra Waldorf-Astoria Hotel i New York, er godt på koldtbord, til kylling, kalkun og røkt kjøtt. Den er både mektig og frisk på en gang.

6-8 personer
Ingredienser:
3 røde epler
250 gram røde druer
3 stilker stangselleri, fint skivet
1 liten boks hermetisk ananas, i små biter
75 gram valnøtter, grovhakket
2  dl kremfløte, pisket til krem
1,5 dl majones
2 ss sitronsaft

 

Slik gjør du:

  • Skyll druene og del de i to. Fjern eventuelle steiner.
  • Grovhakk valnøtter.
  • Finsnitt stangselleri, del opp ananas og kutt eplene i biter.
  • Pisk krem av fløten og vend inn majones.
  • Bland sammen druer, stangselleri, epler, ananas, valnøtter og vend inn dressingen.
  • Smak til med sitronsaft – dette gjør salaten lettere og friskere i smaken.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg