WALDORFSALAT

Denne salaten fra Waldorf-Astoria Hotel i New York, er godt på koldtbord, til kylling, kalkun og røkt kjøtt. Den er både mektig og frisk på en gang.


 

6-8 personer
Ingredienser:
3 røde epler
250 gram røde druer
3 stilker stangselleri, fint skivet
1 liten boks hermetisk ananas, i små biter
75 gram valnøtter, grovhakket
2  dl kremfløte, pisket til krem
1,5 dl majones
2 ss sitronsaft

 

Slik gjør du:

  • Skyll druene og del i to. Fjern eventuelle steiner.
  • Grovhakk valnøtter.
  • Finsnitt stangselleri, del opp ananas og del eplene i biter.
  • Pisk krem av fløten og vend inn majones.
  • Bland sammen druer, stangselleri, epler og valnøtter og bland dette i dressingen.
  • Smak til med sitronsaft – dette gjør salaten lettere og friskere i smaken.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg