FISKEGRYTE MED NUDLER

Dette er en alt-i-ett gryte med fisk, nudler og gode smaker. Den er rask og enkel å lage. I gryten på bildet er  det brukt blanding av torsk og laks, men også andre typer fisk kan brukes – for eksempel sei eller hyse.


 

4 porsjoner
Ingredienser:
Ca 5-600 gram torsk eller forskjellig fisk, i terninger
1 gul løk, finhakket
2 gulrøtter, i staver
1 grønn paprika, i strimler
1  ss fersk ingefær, raspet
4 dl fiske- eller grønnsaksbuljong
3-4 ss søt chilisaus
1 boks crème fraiche
1 pakke nudler

Nøytral olje til steking
Ev. litt persille.

Slik gjør du:

  1. Hell litt olje i en stekepanne med høye kanter og varm opp. Ha i finhakket løk, paprika og revet ingefær og la frese på middels varme i 3-4 minutter.
  2. Ha over kraft eller vann med buljongterning. Rør inn crème fraiche, chilisaus og gulrotstavene og kok opp. La det småkoke 3-4 minutter.
  3. Ha i fisken, og la den trekke 5-6 minutter. Sjekk koketiden på nudlene og tilsett disse slik at de er ferdig samtidig med fisken.
  4. Juster ev. konsistensen med vann og smak til med salt og pepper.
  5. Strø over litt hakket persille og server straks. Litt ferskt brød smaker godt ved siden av.

Håper det smaker!!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg