FYLTE PANNEKAKER

Hvem har vel ikke vært tomme for ideer når det gjelder middag, og ingen av de vanlige middagsrettene frister? Pannekaker med blåbær og ertesuppe er en slager, men slett ikke det eneste man kan lage av pannekaker, så hvorfor ikke prøve en ny vri. Eventuelle rester passer perfekt til å ta med på skole eller jobb til lunsj.

4 porsjoner
Ingredienser:
100 gram speltmel
100 gram sammalt hvete, fin
½ ts salt
½ ts oregano
3 dl melk
4 egg
2 ss smør, smeltet

Fyll:
400 gram kyllingkjøtt, strimlet
8 cherrytomater, delt i båter
Et stykke agurk, i terninger
Litt strimlet paprika
Noen salatblader, revet i mindre biter
1 boks mais

Karrimajones:
4 ss majones
1-2 ts karri
Litt salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Bruk en middels stor bolle og vei opp melet og ha i salt og oregano. Bland de tørre ingrediensene sammen med en visp, tilsett ca halvparten av melken og rør til en klumpefri røre. Tilsett resten av melken og visp inn eggene. Rør inn smeltet smør. Sett til side og la svelle ca 15 minutter.
  2. Gjennomstek kyllingstrimlene i litt olje og krydre med salt og pepper og ev. litt karri.
  3. Stek pannekakene – pass på at de ikke blir for tynne.
  4. Lag karrimajones ved å blande sammen majones og karri og smak til med salt og pepper.
  5. Spre karrimajones utover hver pannekake. Ha på grønnsaker og kylling og rull sammen.

Håper det smaker!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg