HJEMMELAGET POTETMOS

Hjemmelaget potetmos er toppen, rett og slett! Denne blir lett og luftig

.

4 porsjoner
Ingredienser:
800 gram poteter (ca 10-12 poteter)
2 ss smør
2 dl helmelk, varm
1 egg*
¼ ts muskat, kan sløyfes
Salt og pepper

 

Slik gjør du:

  1. Skrell potetene, del i mindre biter og damp de møre på rist. Hell av vannet og la de dampe seg tørre.
  2. Mos potetene med en rotmoser, gaffel eller baksiden på en tresleiv.
  3. Rør inn smøret og spe med melk.
  4. Rør inn egget (unngå å koke mosen etter at egget er tilsatt)
  5. Smak til med salt, pepper og muskat.

TIPS:

  • Egget kan sløyfes, men tilsett da ½ dl mer med melk.
  • Hakk gjerne litt gressløk eller annet friskt urtekrydder og bland inn.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg