Dette er en god og enkel middag eller lunsjrett, og det beste av alt er at den er på bordet etter en halvtime. De oppgitte grønnsakene er bare et forslag – brukt det du liker og har tilgjengelig. Retten er uten kjøtt eller fisk, men om man ønsker kan litt stekt bacon, kyllingbiter eller stekte laksebiter serveres ved siden av eller i retten. Kraften kan erstattes med fløte eller kokosmelk om en kremet konsistens ønskes.
Snaddermat 🙂
4 porsjoner
Ingredienser:
400 gram pasta – skruer, sløyfer eller penne
2 gulrøtter, i tynne staver
½ rød paprika, i staver
½ squash, i staver/biter
100 gram aspargesbønner
4-5 sjampinjonger, i båter
4-6 hvitløksfedd, finhakket
1 ss smør/olje
2 dl hønsekraft/buljong+vann
Salt og pepper
Revet parmesan, ca 4-5 ss
Godt brød
Slik gjør du:
- Kok opp en kjele med rikelig vann som er godt saltet, og kok pastaen etter anvisning på pakken, eller til den er «al dente».
- Varm smør/olje i en stekepanne/kjele og fres gulrot, paprika og sopp noen minutter. Ha i hvitløk og aspargesbønner. Kvern over salt og pepper og la det frese med i ett minutt.
- Hell over kraft . Kok opp og la småkoke et par minutter.
- Ha den kokte pastaen sammen med grønnsakene. Dryss over revet parmesan og bland sammen. Smak til.
- Server straks med litt godt brød og smør.
Buon appetito!
Så nydelig dette ser ut! :-))
Victoria Larsen: Takk, takk! God helg – med eller uten en primavera 😀
Så nydelig og godt det så ut! 🙂 Her ble det pasta bolognes med tunfisk, mais og championg 🙂
elisebr: Takker så mye! Hørtes ut som en spennende kombinasjon 🙂